

<u>3rd International Workshop on Innovation and Performance Management Timetable</u>

(Timetable Subject to Change)

1st July 2010 - University and Institutional Rankings

- 08:00 09:00 (60mins): Workshop Registration
- 09:00 09:30 (30mins): Opening Session and Welcome
- 09:30 10:10 (40mins): Paper 1: Shanghai Ranking (Niancai Liu)
- 10:10 10:50 (40mins): Paper 2: Bibliometric Methods (Van Raan)
- 10:50 11:15 (25mins): Paper 3: Chinese University's Evaluation (Qiu JP & Weijun Wang)
- 11:15 11:45 (30mins): Coffee break
- 11:45 12:25 (40mins): Paper 4: Ranking Universities (Ince)
- 12:25 13:05 (40mins): Paper 5: Rankings of International Research Institutes (Liu Steve)
- 13:05 14:30 (90mins): Lunch
- 14:30 15:10 (40mins): Paper 6: World University's Evaluation (Qiu & Zhao)
- 15:10 15:50 (40mins): Paper 7: Ranking Methodology of Times Higher Education (Phil Baty)
- 15:50 16:20 (30mins): Coffee break
- 16:20 17:00 (40mins): Paper 8: Business and Management Journal Quality (Mingers)
- 17:00 17:25 (25mins): Paper 9: Sensitivity Analysis of ARWU and WFU Rankings (Xu)

2nd July 2010 - Research Policy and Innovation

- 09:30 10:10 (40mins): Paper 1: Changing Policy for Innovation Capacity-building (Mu)
- 10:10 10:35 (25mins): Paper 2: Correlation of China's Government Procurement (Song)
- 10:35 11:05 (30mins): Coffee break
- 11:05 11:45 (40mins): Paper 3: DEA Weights (Mar Molinero & Portillo)
- 11:45 12:10 (25mins): Paper 4: Ethical Environment of Nano-Science (Chunliang)
- 12:10 12:35 (25mins): Paper 5: Evaluation of Chinese Academy of Sciences (Yang)
- 12:35 14:30 (2hours): Lunch
- 14:30 15:10 (40mins): Paper 6: Sustainable Organisation (Butler)



- 15:10 15:35 (25mins): Paper 7: Innovation Capacity of Chinese Manufacturing (Chen)
- 15:35 16:05 (30mins): Coffee break
- 16:05 16:30 (25mins): Paper 8: The Government as Venture Capitalist (Li)
- 16:30 16:55 (25mins): Paper 9: Innovation Assessment and Improvement (D. Xu)

3rd July 2010 - Performance and Sustainability for Small and Medium Enterprises

- 09:00 10:00 (60mins): Keynote1: Ethnic Minority (Ram)
- 10.00 10.30 (30mins): Paper 1: Comparative growth (Gilman & Raby)
- 10:30 10:50 (20mins): Coffee break
- 10:50 11.20 (30mins): Paper 2: Voice (Bull & Pyman)
- 11:20 11:40 (20mins): Paper 3: Regional innovation policy (Gill)
- 11:40 12:00 (20mins): Paper 4: Performance Management in SMEs (Qi)
- 12:00 14:00 (2hours): Lunch
- 14:00 15:00 (60mins): Keynote 2: Entrepreneurship (Anderson)
- 15:00 15:30 (30mins): Paper 5: Leadership (Tourish)
- 15:30 15.50 (20mins): Coffee break
- 15.50 16:20 (30mins): Paper 6: A structure for performance (Dudney)
- 16:20 16:40 (20mins): Paper 7: Performance Management in a Pharmaceutical firm (Chidambaram)
- 16:40 17:00 (20mins): Paper 8: Panel Q & A + round up (Gilman)

4th July 2010 – Methodology and Public Sector Performance

- 09:00 09:40 (40mins): Paper 1: Integrated Bank Performance Assessment (Yang)
- 09:40 10:20 (40mins): Paper 2: Measuring Efficiency Decision Making (Emrouznejad)
- 10:20 10:45 (25mins): Paper 3: Hospital Service Performance (Petrovici & Phillips)
- 10:45 11:15 (30mins): Coffee break
- 11:15 11:40 (25mins): Paper 4: Appraisal Practices in India (Trivedi)
- 11:40 12:05 (25mins): Paper 5: Performance Evaluation of Network Rail (Jupe)
- 12:05 12:30 (25mins): Paper 6: Sustainable Organisation (Metawie)
- 12:30 12:45 (15mins): Closing Session and Free Time